Anlita oss

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

"GENUINT ENGAGEMANG"


”Franzéns Redovisningsbyrå har skött mitt företags bokföring och deklarationer noggrant, smidigt och helt klanderfritt under tio års tid. Dessutom har jag alltid fått snabba och tydliga svar när jag har frågor kring företagets ekonomi eller allmänna frågor kring tex skatter och moms. Här möts du av ett genuint engagemang och kan lägga din bokföring i trygga händer! Det kan jag garantera och jag rekommenderar varmt Franzens Redovisningsbyrå.”

 

Eva Elfström

- Eva’s Art of Healing AB

kund hos byrån sedan 2012

"SNABBA & PRESTIGELÖSA"


”Att jobba med Sarah och hennes team är en fröjd, de är snabba och prestigelösa och är en tillgång för mig som VD och för mitt team. ”


Johan Öhman

- MiWell Nordic AB,

kund hos byrån sedan 2014

"VI KAN FOKUSERA PÅ VÅR KÄRNVERKSAMHET"


Franzéns har hjälp oss från starten 2015 när vi öppnade Brindle Inredning. Under åren som gått har vi expanderat och haft stor nytta av Franzéns rådgivning och expertis i bred utsträckning. Franzéns är nu vår externa ekonomiavdelning vilket har frilagt mycket tid för oss så att vi kan fokusera på vår kärnverksamhet.


Vi rekommenderar varmt Franzéns Redovisningsbyrå." 


Kim Svedberg

- Brindle Inredning AB,

kund hos byrån sedan 2015


VÅRA TJÄNSTER ANPASSAS EFTER BEHOV


Våra tjänster riktas främst till små och medelstora bolag och bostadsrättsföreningar.

Vi skräddarsyr varje uppdrag prestigelöst utefter kundens behov och förutsättningar.

Vi sätter rutiner som funkar och kommer med förslag på förbättringar för att spara tid och pengar.


Vi är en personlig byrå med många års erfarenhet gällande allt som rör företagets ekonomi och bokföring!


Våra redovisningskonsulter arbetar självfallet i enlighet med REX, vilket är svensk standard för redovisnings- och lönetjänster.


Tveka inte på att höra av dig till oss om du önskar hjälp med bokföring eller har några frågor.Fördelar med att anlita oss


Idag väljer allt fler att överlämna bokföringen och andra ekonomiska uppgifter till en professionell redovisningsbyrå. Fördelarna med detta är många, men framförallt sparar du både tid och pengar. Dessutom kan du känna dig trygg med att allt blir korrekt utfört enligt gällande standard.


Vi är en professionell redovisningsbyrå som genom åren fått möjligheten att hjälpa många bolag med löpande bokföring samt andra ekonomiska uppgifter.


Fördelarna med att anlita oss är många, men något som våra kunder uppskattar är att vi anpassar våra tjänster efter deras behov, arbetar med effektiva och moderna rutiner, samt kommer med förslag på sådant som kan förbättras. Något som i sin tur leder till att du som kund sparar pengar!


När du väljer att anlita oss får du alltså:


- En skräddarsydd lösning

- God närvaro och personlig service

- Högkvalitativa tjänster

- Förslag på eventuella förbättringar